troxaio gefyra (1)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 στην γέφυρα «Κονδύλη» στην Πύλη, με εμπλεκόμενο ένα φορτηγό.

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα με κατεύθυνση από Ελάτη προς Πύλη και στην είσοδο της γέφυρας «Κονδύλη», λίγο πιο πάνω από την τοξωτή γέφυρα της Πύλης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη κάπως της  πορείας του, προσκρούοντας στην αριστερή πλευρά της γέφυρας, έχοντας ως αποτέλεσμα και σύμφωνα με πληροφορίες παρεβρισκομένων στο σημείο, να κοπεί το διαφορικό των πίσω αξόνων, φράσσοντας την γέφυρα και αποκόπτοντας την κυκλοφορία για μία περίπου ώρα, ως τη 1:00μμ περίπου και στα δύο ρεύματα, δημιουργώντας ουρές αυτοκινήτων μέχρι και 500 μέτρων και στις δυο πλευρές της ΕΟ Τρικάλων – Αρτας.

Με την βοήθεια JCB το φορτηγό ρυμουλκήθηκε και μεταφέρθηκε εκτός δρόμου, απελευθερώνοντας τη γέφυρα και αποκαθιστώντας την κυκλοφορία μία ώρα αργότερα. Πολλοί ήταν αυτοί εκ των «εγκλωβισμένων» οδηγών που εξέφρασαν την αγανάκτηση για το γεγονός, ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε κατασκευαστεί νέα γέφυρα, που να εξυπηρετεί και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την υπάρχουσα να διατηρείται ως μνημείο.

Το προανακριτικό έργο για  τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΑΤ Πύλης.

troxaio gefyra (2)

troxaio gefyra (3)

troxaio gefyra (4)

troxaio gefyra (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…