AOT-1536x1152

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι παίκτες του Ρούσσα-Αρσένου παρά την ήττα έδειξαν καλό πρόσωπο και βέβαια συνεχίζουν την προσπάθεια τους ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η Γ’ Εθνική.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 5΄ ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ. Ο Παπακώστας έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο Σισοκό από αριστερά την σέντρα και ο Σταματής με πλασέ στην κίνηση σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Πέναλτι κέρδισε ο Αλεξίου στην περιοχή καθώς ανατράπηκε στο 18΄.Ο Ριζογιάννης το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 52΄, χέρι του Κατσαντώνη στην περιοχή των Τρικάλων. Ο Γιαννίτσης έκτελεσε εύστοχα το πέναλτι έκανε το 2-1.
Ο Απόλλων Λάρισας έκανε το 3-1 με σουτ του Μπουλγκέροφ.

Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα η ομάδα του ΑΟΤ ικανοποίησε με την εικόνα της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ έγιναν και λάθη, επόμενο είναι τέτοια εποχή, κυρίως στοότι χάνεται εύκολα η μπάλα,τα οποία χρίζουν διόρθωσης.

Οι προπονητές της ομάδας έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι και σιγά σιγά η ομάδα μπαίνει σε περίοδο μονταρίσματος.

ΑΟΤ:Γρηγοριάδης,Σανδραβέλης, Νιάρος,Κατσαντώνης, Παπακώστας(46΄Κυρίτσης Θ.), Αγρόδημος,Τσιαφίτσας (46΄Λουκάς), Αλεξίου,Ριζογιάννης, Κουτσιανικούλης,Κυρίτσης Γ.

Για τα Τρίκαλα έπαιξαν ακόμη στην επανάληψη οι Γεωργάκης, Μπολάκης, Μπακρατσάς, Κοντογεώργος, Μπραντίτσας, Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Νίντος, Μπουρούσης.
Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης, Σκούπρας, Χατζής, Λίταινας, Φυτόπουλος, Νικολόπουλος, Σταματής, Σισοκό, Ντε Αγκουστίνο

Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Διβανές, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Ντιουλγκέροφ, Ζιάκας, Σκύφτας, Παρασκεύουδης, Πασιάς, Πελτέκης

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ν. Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας

Την πολύτιμη συμβολή του Εργαλείου Τεχνικής Υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (TSI) στη…