lazopoulos (1)

«Η κωμωδία ξεκινά από την ανάγκη του ανθρώπου να πληρώσει cash την τραγικότητα της ζωής».
«Η κωμωδία είναι η ζάχαρη στο πικρό ποτήρι της μελαγχολίας»

Με τις δύο αυτές φράσεις ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε απόψεις και σκέψεις για την κωμωδία, ως τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021 που διοργανώνουν ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.

Το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021 σε εκδήλωση στο Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο, στο Φρούριο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου επέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Λαζόπουλο για την προφορά του στην τέχνη. Τον χαρακτήρισε, άλλωστε, ως «τον πλέον ταλαντούχο της εποχής μας», ενώ μίλησε και για την… απενοχοποίηση του ονόματος
«Μήτσος», όπως αυτό συνέβη στη γνωστή, ιστορική και κομβική για τη σάτιρα τηλεοπτική σειρά.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά ευχαρίστησε τον Λαρισαίο στην καταγωγή θεατράνθρωπο για «τις αμέτρητες στιγμές γέλιου» που μας προσέφερε, τονίζοντας τη σημασία του Φεστιβάλ, που στο πρόσωπο του κ. Λαζόπουλου επαναφέρει την κωμωδία στην επικαιρότητα.

lazopoulos (2)

Χειμαρρώδης ο ηθοποιός, μίλησε για πολλά, τόσο σε σχέση με την κωμωδία ως τρόπο έκφρασης και δημιουργίας, όσο και για λεπτομέρειες σε σχέση με σημαντικές προσωπικές ή γενικότερα από το θέατρο στιγμές.

Ο διευθυντής της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, κ. Στεφ. Νταλάσης, με ερωτήσεις ξεκίνησε έναν διάλογο με τον κ. Λαζόπουλο, που συνεχίστηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές.

Εκμυστηρεύτηκε κάποιες σκέψεις του σχετικά με τις μελλοντικές του δράσεις, χωρίς όμως να αποκαλύπτει επόμενα σχέδιά του, ενώ απάντησε σε ειδικότερες ερωτήσεις σχετικά με το θέατρο, την τηλεόραση, ρόλους κ.α.

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Γιώργος Αναγνώστου, Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές…

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία όλων των  συνδημοτών μας, θέλω να δηλώσω πως θ…