SOAT (1)
Με εντυπωσιακο τροπο και παντα με πρωταγωνιστες τους αθλητές του ΣΟΑΤ εκλεισε η φετινή αθλητική χρονια όπως αρμόζει στον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο των Τρικάλων στην εμβληματική τοποθεσία του  Μύλου  Ματσοπουλου στα Τρίκαλα.
Η εκδηλωση ξεκινησε με τους 200 και πλέον μικρους αθλητές του Συλλόγου οι οποιοι εκτέλεσαν  το 2ο μέρος της ύλης των εξετάσεων  έγχρωμων ζωνων. Εξεταστές ήταν οι Δακαλοι Απόστολος Ιακωβάκης από την Λάρισα,ο Χρήστος Ντιντιος από τον Τύρναβο,ο Παναγιώτης Φλισκας από την Καρδίτσα,ο Θάνος Παπαπουλης από την Αγια και ο Κώστας Ποζαπαλιδης από τον Βόλο.
Οι Εξεταστές εκφράστηκαν με άκρως κολακευτικά λόγια για το τεχνικό επίπεδο των μικρών αθλητών.
Στην συνέχεια ακολούθησε μια εντυπωσιακή επίδειξη των προχωρημενων αθλητών του ΣΟΑΤ που καθήλωσε το κοινό και κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που τους θαύμαζαν και τους έχουν πρότυπα…
Έπειτα ακολούθησε η Απονομή Ζωνών στους μικρούς μας αθλητες και εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των γονέων και φίλων τους  για την προσπάθειά τους , καμαρωνοντας γεμάτοι  αυτοπεποίθηση που ανταμοιφθηκαν οι κόποι τους.
Και κλείνοντας άναψαν πυρσοι, μπαλόνια ταξίδευαν στον ουρανό που φωτιστηκε με πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια όμορφη ανάμνηση στα παιδιά και την προσμονή για το ραντεβού μας στις 2 Σεπτεμβρίου.
Τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΤ Σοφια Αλεστα,ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμου Μιχαλης Λαππας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμου Άκης Αναστασίου.
Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο εχουν και υποσχόμαστε την νέα αθλητική σεζόν θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για βελτίωση.
Καλό καλοκαίρι σε ολους!!
SOAT (8)
SOAT (7)
SOAT (6)
SOAT (5)
SOAT (4)
SOAT (3)
SOAT (2)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Στα 30α “Παύλεια” στη Βέροια η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

Στις εκδηλώσεις των 30ων Παυλείων με τίτλο «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», μετείχε την Πέμπτη 27 …