Mantalia

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η προσπάθειά σας, ανταμείφθηκε. Για πρώτη φορά το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ένα μήνα νωρίτερα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ενώ για δεύτερη φορά τα αποτελέσματα στάλθηκαν άμεσα και με επιτυχία με sms στα κινητά των υποψηφίων. Δύο καινοτομίες που διευκολύνουν την διαδικασία τόσο για τους γονείς όσο και για τους υποψήφιους.

Μια γόνιμη περίοδος γεμάτη νέες εμπειρίες και ευκαιρίες ξεκινά. Σας εύχομαι να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας.                    

Εύχομαι αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να έχουν επιμονή και επιμονή στο στόχο τους και θα τα καταφέρουν.  Άλλωστε υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές προκειμένου κάποιος να επιτύχει μια καριέρα στον τομέα που επιθυμεί. Η διαδρομή για όλους, θα είναι ένα ταξίδι όμορφο, εποικοδομητικό αλλά θα χαρακτηρίζεται από κόπο, προσήλωση και δυσκολίες. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείψει.               

Συγχαρητήρια στις καθηγήτριες και τους καθηγητές για τη συνδρομή τους σε αυτή την πολυετή, ιδιαίτερα απαιτητική, διαδρομή των μαθητριών και των μαθητών και σε όλες τις οικογένειες για τη συμπαράστασή τους και τη σημαντική αρωγή στον αγώνα όλων των παιδιών.

 

Μανταλιά Παναγιώτα 

MSc, ΠΕ80

Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Μουζακίου 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα Ασθενείας – Χρήσιμες ερωτήσεις/απαντήσεις

Επίδομα ασθενείας δικαιούνται οι άμεσα ασφαλισμένοι που εργάζονται και οι οποίοι λόγω σωμα…