Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Δ.Πυλης “Πορταικος” πραγματοποίησε σε ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο την Κυριακή 15-1-2023 ημερίδα με θέμα: «Προαγωγή της Υγείας & της ευεξίας στις αναπτυξιακές ηλικίες», με σημαντικούς εισηγητές, καθηγητές των ΤΕΦΦΑ του Παν/ίου Θεσσαλίας, Δρ. Βασίλειο Γεροδήμο(Συντονιστής), Κων/ίνα Καρατράντου, Χαράλαμπο Κρομμύδα και την διατροφολόγο/διαιτολόγο κα Αναστασία Μελισσοπούλου.
Όπως και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το μοίρασμα δώρων στους μικρούς αθλητές της
Ακαδημίας.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Τσιαμπαλής Κώστας και Βαγενάς Κώστας,οι προπονητές Σαργιώτης Δημήτριος και Κανάτας Αθανάσιος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους που παραβρέθηκαν, τους εισηγητές της ημερίδας, τους συνδιοργανωτές δηλ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης και τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης ,για την συνεργασίαν που είχαμε, τον Δήμο Πύλης για την παραχώρηση της αίθουσας.
Επίσης τους παρακάτω χορηγούς δώρων, αναψυκτικών και μπισκότων:
Σ/MΑνδρέας Αδαμόπουλος στην Πύλη, Μπλαντζώνη Δ. και Διάκου Αθ. στο Παλαιομονάστηρο, Ξηντάρα Ασπ στην Πύλη ,ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ,την βιομ. ΤΥΡΑΣ, τον συνεργάτη της ΒΙΟΛΑΝΤΑ Μπλαντζώνη Παναγιώτη, Καφε-Πιτσα ΤΗΕ DOOR στην Πύλη, ΧΩΡΙΟ(Πρώην Τζεικ)στους Γομφους, ΗΟTELMOYZAKIPALACE, ζαχαροπλαστεία Μπαλατσούκα και Μανώλη, καταστήματα ένδυσης ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ, GIVOVA, Λάππα, οικ. υλικά Τσόλας Χρ.κ. ΣΙΑ, Xασαποταβέρνα ο ΜΠΑΣΙΟΥΡΗΣ,Ψησταριά- Καφέ THOMAS Κατράνας, Ζωοτροφές Θεσ. Κωστάκης Αθ.