FB_IMG_1713125804678

Με Μεγάλη Συμμετοχή και Απόλυτη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ενημερωτική Εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στη Λάρισα στο Ιασώ Θεσσαλίας.

 Την Εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Απόστολος Κομνός που καλωσόρισε τη συμμετοχή των φορέων, ιατρών, καταστηματαρχών και πασχόντων της Θεσσαλίας.

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Δράση για την Κοιλιοκάκη» κ. Αθανάσιος Σταμπουλίδης ο οποίος τόνισε την σημασία της ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης του κοινού για τους πάσχοντες.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

-Η Παιδίατρος, παιδογαστρεντερολόγος PhD,τ.Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου <Γ. Γεννηματάς> και μέλος του ΔΣ του συλλόγου κ. Σταυρούλα Καρύδα που ενημέρωσε το κοινό για τη νόσο της κοιλιοκάκης.

-Ο Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σπυρίδων Ποταμιάνος που μίλησε πως παρακολουθείτε ο εωήλικας πάσχοντας.

-Η Διαιτολόγος, Διατροφολόγος MSc Κυριακή Τσοπανίδου για τις διατροφικές παρεμβάσεις στη ζωή του πάσχοντα.

received_1104570877327929 -Η Πάσχουσα και μέλος του συλλόγου Νικολέτα Τζιωρτζιώτη που μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία με την κοιλιοκάκη. Η ίδια τόνισε:

           «Η ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ»

«ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ σημαίνει ΑΡΧΗ μιας ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

«Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε να καταφέρουμε να νιώθουμε άλλη μια μέρα ΑΣΦΑΛΗ χωρίς γλουτένη»

 

Η Εκδήλωση έκλεισε με ανοιχτή συζήτηση μεταξύ ομιλητών  και παρευρισκόμενων γύρω από τη νόσο της κοιλιοκάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Τσέτσιλας Δημήτριος και ο Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Άρης Καρτσαφλέκης.

Η εταιρεία schar πάντα δίπλα μας πρόσφερε τα προϊόντα της-κεράσματα στους συμμετέχοντες πάσχοντες και μη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…