IMG_2005

Στην περιοχή της «ΑΜΠΕΛΙΚΗΣ» και «ΧΙΟΝΙ ΒΡΥΣΗ» στην Πύλη, μετέβη ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, για να δει επιτόπου την εξέλιξη των εργασιών με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΓΟΜΦΩΝ & ΠΥΛΗΣ».

Ενός μεγάλου έργου με δαπάνη 1.150.000 Ευρώ, με ανάδοχο την Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ Ο.Ε.», με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Έργο που αφορά την ασφαλτόστρωση και βελτίωση της βατότητας αγροτικών δρόμων, συνολικού μήκους δέκα (10) χιλιομέτρων περίπου. Στην Πύλη, στην Πηγή, στον Άγιο Βησσαρίωνα, στην Μουριά, στο Παλαιομονάστηρο, στο Δροσερό και στις λοιπές Κοινότητες.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Χαντζής Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πύλης κ. Κανέλας Βασίλειος, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Αποστολόπουλος και ο κ. Κωτούλας – ανάδοχος του έργου.

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε ότι:

«…Έχω ξαναπεί ότι με μέθοδο, με προγραμματισμό προχωράμε.

Υλοποιούμε έργα στοχευμένα.

Έργα που εξυπηρετούν τους πολλούς. Που κάνουν την καθημερινότητα τους καλύτερη, που βοηθούν στην ασφαλή πρόσβαση στις εργασίες τους.

Σήμερα στην Πύλη, αύριο στο Παλαιομονάστηρο, χθες στην Φιλύρα.

Βέβαια δεν κομπάζουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Όμως, λυπάμαι που το λέω:

Η Αντιπολίτευση ενώ δεν έχει πάει στον χώρο των εργασιών ανακαλύπτει «σκάνδαλα».

Βλέπει το δένδρο δεν μπορεί να δει το δάσος.

Δεν πειράζει.

Το αποτέλεσμα το βλέπουν αυτοί που ωφελούνται, αυτοί που στους συγκεκριμένους χώρους έχουν τις δουλειές τους, τα ποιμνιοστάσια, τα αμπέλια τους.

Εμάς αυτό μας κάνει χαρούμενους.

Και συνεχίζουμε…».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…