2024-05-09 204453

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί να απολαύσετε το φετινό Classic Legends Rally 2024, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου με επίκεντρο το Μουζάκι.

Η Θεσσαλία, η Πίνδος και η Στερεά Ελλάδα θα φιλοξενήσουν την 25ετή παράδοση του ΣΙΣΑ, που τιμά διαδρομές και θρύλους με αυτοκίνητα που χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας. Ένα ράλλυ 600 «συμπαγών» χιλιομέτρων και 19 ειδικών διαδρομών που συνδυάζει την Πίνδο, τη Θεσσαλία, τα θρυλικά Μετέωρα και το λίκνο των ελληνικών ράλλυ, τη Στερεά Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΣΙΣΑ κ.Μιχάλη Μουζούκη και δήλωσε ενθουσιασμένος που μια τόσο σημαντική και ιστορική εκδήλωση θα έχει επίκεντρο το Μουζάκι. 

Η εκκίνηση του Classic Legends Rally θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 το πρωί μπροστά από το κατάστημα “Happy Delivery” στο κέντρο του Μουζακίου, με κατεύθυνση προς Άγιο Προκόπιο, Ελάτη, Περτούλι, Χαλίκι και πρώτη ανασυγκρότηση στην «ράχη» της Πίνδου, στο Χιονοδρομικό του Ανηλίου. 

Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα πορευτούν προς την Καλαμπάκα για να θυμηθούν την χρυσή εποχή των ελληνικών ράλλυ με τα μοναδικά Μετέωρα. Θα ακολουθήσει επιστροφή για διανυκτέρευση στο Μουζάκι μέσω των «ακροπολικών» ειδικών διαδρομών «Μουργκάνη» και «Χρυσομηλιά».

Την Κυριακή στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επανεκκίνηση για Πύργο Ιθώμης, Κέδρο, Αηδονωχώρι, Σμόκοβο και Μοσχοκαρυά. Σύντομη ανασυγκρότηση στο Λιανοκλάδι και μετά κατεύθυνση για Οινοχώρι-Χάνι Ζαγκανά, το «σήμα κατατεθέν» του ΣΙΣΑ στη Στερεά Ελλάδα! Γραβιά και Αγόριανη θα μας φέρουν στο Λειβάδι Παρνασσού, για την τελευταία ειδική που θα περνάει από Κελάρια, Φτερόλακκα και Αμφίκλεια, που φιλοξενεί τους τερματισμούς των ράλλυ τα τελευταία χρόνια. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των επάθλων. 

legent (1)

legent (2)

legent (3)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Γιόρταζε & πανηγύρισε το εξωκλήσι των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου

Με πλήθος πιστών και φέτος γιόρτασε το εξωκλήσι του Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο…