ELMET 1

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Στις εποχές της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας που διανύουμε, η ΕΛΜΕ Τρικάλων έχει ως πρώτιστο και σταθερό μέλημά της να αντιπαλέψει τις πολιτικές που έφεραν τους εκπαιδευτικούς, μαζί με άλλα κοινωνικά στρώματα, στα όρια της ανέχειας και της αναξιοπρεπούς διαβίωσης.  

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν όλες-οι οι εργαζόμενες-οι και συνεπώς και οι εκπαιδευτικοί-μέλη της Ένωσής μας, ως μέτρο προσωρινής ανακούφισης της δύσκολης καθημερινότητάς τους και προκειμένου να ενισχύσει την αγοραστική τους δύναμη αλλά και να συμβάλει στην τόνωση της τοπικής αγοράς, απευθύνθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων με στόχο τη δημιουργία δικτύου τοπικών επιχειρήσεων, μελών του Εμπορικού Συλλόγου, που θα προσφέρουν καλύτερες τιμές στα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου μας, της ΕΛΜΕ.  

Ως τώρα, στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν οι παρακάτω επιχειρήσεις και τις ευχαριστούμε θερμά:

  1. ΑΦΟΙ Χ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με έκπτωση 20 % σε όλα τα προϊόντα
  2. ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ 12 ΤΡΙΚΑΛΑ, έκπτωση όλη την χρονιά εκτός από την περίοδο των εκπτώσεων (σε ποσό από 10€ έως 20€ -10%, σε ποσά από 21€ έως 60€ -15%, σε ποσά από 61€ και ΠΑΝΩ -20%, στους στολισμούς βάπτισης -25%)
  3. Κουτσάγια Βασιλική, Εμπόριο εσωρούχων και πιτζαμών, Καρανάσιου 10  Τρίκαλα: Έκπτωση -20% σε πιτζάμες Μινέρβα (Ανδρικές– Γυναικείες- Παιδικές– Βρεφικές), Έκπτωση -20% σε εσώρουχα Μινέρβα (Ανδρικά και Γυναικεία). Η προσφορά δεν ισχύει σε περιόδους εκπτώσεων και σε εκπτωσιακά είδη.

Στις παραπάνω επιχειρήσεις, η έκπτωση θα προσφέρεται με επίδειξη της κάρτας μέλους της ΟΛΜΕ. Η παραπάνω λίστα αναμένεται να εμπλουτιστεί άμεσα και για οποιαδήποτε νέα προσθήκη στη λίστα των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Τρικάλων θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Ως ΕΛΜΕ Τρικάλων δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν τους εκπαιδευτικούς στην επισφάλεια και την κοινωνία στην εξαθλίωση και θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων με οποιονδήποτε τρόπο.

     

                                                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο «Σαν γλυκό του κουταλιού νεράντζι», της συνδημότισσάς μας, Ευαγγελής Μπράμη

Στην ιστορική αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) την Παρ…