ghyros thysias

Δυναμικό ξεκίνημα για την ποδηλασία. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Νέων, Εφήβων και Νεανίδων στον δήμο Ωρωπού της Αττικής.

Συγκεκριμένα η αυλαία της αγωνιστικής ποδηλασίας άνοιξε την περασμένη εβδομάδα με τον 3ήμερο ιστορικό αγώνα «Γύρος Θυσίας» στην Πάτρα.Εν’ όψη της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι δύο έφηβοι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων Κων/νος Κουτσιβέτας και  Κων/νος Τσατσαρώνης συμμετείχαν στον έναν από τους τρείς αγώνες (Πάτρα – Αρχαία Ολυμπία, απόστασης 120 χιλιομέτρων).

Οι συμμετοχές και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς οι έφηβοι αγωνιζόταν μαζί με την κατηγορία ανδρών. Η ομάδα του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ έκανε όπως κάθε χρονιά  μια άψογη διοργάνωση.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου  εφήβων είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς για τους νεαρούς ποδηλάτες μας. Το Σάββατο 5 Ιουνίου θα διεξαχθεί το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης 25 χιλιομέτρων και την Κυριακή 6 Ιουνίου ο αγώνας αντοχής 100 χιλιομέτρων.  Στους αγώνες θα συμμετέχουν 3 αθλητές μας στην κατηγορία εφήβων. Οι Κων/νος Κουτσιβέτας,  Κων/νος Τσατσαρώνης και ο Περικλής Λαγός που πλέων έχει αναρρώσει μετά από τον τραυματισμό του.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ. ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email:[email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …