Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΕλλάδαΕΛΑΣ: Πτήση Drone πάνω από τα Βίλια «αποκάλυψε» τη μεγάλη χασισοφυτεία της...

ΕΛΑΣ: Πτήση Drone πάνω από τα Βίλια «αποκάλυψε» τη μεγάλη χασισοφυτεία της Αττικής

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός καλλιέργειας, συντήρησης και υδροδότησης της καλλιέργειας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής στα Βίλια, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της ΕΛΑΣ, που διέθεσε drone για την εναέρια παρακολούθηση της περιοχής.

Πρωινές ώρες της 5-8-2021, πραγματοποιήθηκε στην παραπάνω περιοχή αστυνομική επιχείρηση, όπου εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 830 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 15 εκατοστά έως ένα μέτρο και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί καλλιεργητές.

xasisofitia-astinomia2

Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός καλλιέργειας, συντήρησης και υδροδότησης της καλλιέργειας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: skai.gr

 

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα