12412

«Από τον κύριο πρόεδρο πολλές φορές έχω ζητήσει ραντεβού» είπε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Σε μια αποκάλυψη για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης λίγο πριν αρχίσουν οι δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Εκρέμ Ιμάμογλου ο τούρκος πρόεδρος στην πρώτη τους συνάντηση τον έβαλε να κάτσει σε μία σπασμένη καρέκλα.

Ειδικότερα ο Εκρέμ Ιμάμογκου όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη σε ομιλία του είπε: «Από τον κύριο πρόεδρο πολλές φορές έχω ζητήσει ραντεβού. Υπήρξε διάκριση, Με κάλεσε μόνο όταν πρώτη φορά κερδίσαμε τις εκλογές. Βέβαια, σε μένα έτυχε η σπασμένη καρέκλα!

Και όμως, ναι.

Τότε μου είπε “κάνεις σπατάλες, έσπασες την καρέκλα”. Και εγώ του απάντησα πως “στην πρώτη όχι, αλλά στη δεύτερη φορά κάθομαι πιο σταθερά”».

«Αυτοί σκέφτηκαν πως “αν επιχειρήσουμε να εμποδίσουμε τις εργασίες του Ιμάμογλου, τότε τις επόμενες εκλογές της Κωνσταντινούπολης θα τις πάρουμε εύκολα’ Μπα! Τελείωσε εκείνη η εποχή. Δεν υπάρχει η εποχή αυτοί που μας ψήφισαν και δε μας ψήφισαν. Τελείωσε η εποχή ‘εγώ αποφασίζω και αυτό γίνεται”» συμπλήρωσε ο δήλωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή:newsbeast.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…