Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-12 180814

Σήμερα Δευτέρα 12-02-24 τα Νηπιαγωγεία Λυγαριάς, Πηγής και Μουριάς, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, προκειμένου να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση του γνωστού λαϊκού παραμυθού πιο γλυκό ψωμί».

Μια παράσταση που συνεπήρε τους μικρούς μαθητές και τους δίδαξε την αξία της εργασίας για τον άνθρωπο, ο οποίος δουλεύοντας αισθάνεται ικανοποιημένος, αμείβεται και νιώθει χαρά και ευτυχία.

Στη συνέχεια τα νήπια είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να περιηγηθούν στο παιδικό τμήμα της δημοτικής δανειστικής βιβλιοθήκης της πόλης των Τρικάλων. Η επίσκεψη είχε ως στόχο να αναπτύξουν τα παιδιά καλή σχέση με το βιβλίο, να το αγαπήσουν, να μάθουν να το επιλέγουν και να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν μελλοντικοί υπεύθυνοι μικροί αναγνώστες και δανειστές.
Στη βιβλιοθήκη τα νήπια ξεναγήθηκαν στους χώρους, ξεφύλλισαν παιδικά βιβλία, απόλαυσαν την αφήγηση παραμυθιού αποτύπωσαν εικαστικά τις εντυπώσεις τους και έμαθαν πως μπορούν και τα ίδια να γίνουν μέλη όχι μόνον της δανειστικής βιβλιοθήκης των σχολείων τους, αλλά και της δανειστικής βιβλιοθήκης  της πόλης τους!
1707749079635
1707749079641
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Κ. Παπακώστα: Αναδιαμορφώνοντας και αναβαθμίζοντας την επαγγελματική εκπαίδευση, ενισχύουμε την αγορά εργασίας στο N. Τρικάλων.

Στην Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Ιωάννα Λυτρίβη, βρέθηκε το πρωί…