Gumnasio Pylis (1)
Στο 1ο Γυμνάσιο Πύλης και στα πλαίσια «Εκπαιδευτικών Σχολικών Δράσεων» πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:
 
1. Τριήμερη Εκδρομή στην Αθήνα στις 25, 26, και 27 Απριλίου, η οποία περιελάμβανε:
α) Επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης.
β) Περιήγηση στην Αθήνα: Αρχαία Αγορά, Θησείο, Πλάκα, Αναφιώτικα, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, όπως και στο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο» στα Σπάτα.
γ) Βραδινή έξοδο στη μουσική ταβέρνα «Το Μαυρέλι» και στο Θέατρο «Νέος Ακάδημος» – θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα».
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους και τους γονείς για την ηθική και οικονομική συμπαράσταση.
 
2. Την Τρίτη, 02.05.2023 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση «Όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις», που υλοποιήθηκε από την κυρία Αθηνά Γιώτα ψυχολόγο και την κυρία Γεωργία Ζιούτου, κοινωνική λειτουργό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Νομού Τρικάλων – ΣυνΕιρμός. Τις ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας για ένα τόσο σημαντικό και επίκαιρο θέμα.
 
3. Την Πέμπτη, 04.05.2023 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση «Ηλιακή Ακτινοβολία και Προστασία», που υλοποιήθηκε από τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας Πύλης, τη Γενική Ιατρό, κυρία Βέσελα Γιακίμοβα και τον Ειδικευόμενο Γενικό Ιατρό, κύριο Χρήστο Γιούρκα. Τους ευχαριστούμε πολύ για τον πολύτιμο χρόνο τους, που αφιέρωσαν για να ενημερώσουν τους μαθητές μας.
Gumnasio Pylis (2)
Gumnasio Pylis (3)
Gumnasio Pylis (4)
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…