ipa trik (1)

– Η Τοπική μας, πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στο Μουσείο Τσιτσάνη, εκδήλωση  για την βράβευση των παιδιών μελών μας, που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στην οποία ήταν αφιερωμένο και το θέμα του διαγωνισμού.

Η Τοπική μας συμμετείχε με 27 ζωγραφιές παιδιών των μελών μας, από τις οποίες 4 βρέθηκαν στις 10 καλύτερες. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ δόθηκε από την Τοπικής μας και σε κάθε παιδί για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό, δώρο υλικά ζωγραφικής, από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν με τις ζωγραφιές τους. Επιπλέον στα 4 παιδιά που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό δόθηκε και βραβείο-χρηματικό ποσό, από το Εθνικό Τμήμα.

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πέρα από τους μικρούς ζωγράφους και τις οικογένειές τους, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Βλάσης ΒΑΛΑΤΣΟΣ , ο Β’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων, Κωνσταντίνος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ καθώς και ο αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη και Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης ΛΑΠΠΑΣ.

Η Τοπική μας εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και στη διεύθυνση και στο προσωπικό του Μουσείου για την συνδρομή που μας παρείχαν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος                           ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος

ipa trik (2)

ipa trik (3)

ipa trik (4)

ipa trik (5)

laiki Pylis (12)

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…