Vag Stav (1)

Τον γάμο τους τέλεσαν, χθες Σάββατο Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 ο Βαγγέλης Σβάνας & η Σταυρούλα Σαλέπη με το ιερό μυστήριο να τελείται στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων στο Βαλομάνδρι, ερχόμενοι αυτοί δε, εις σάρκαν μία, μετά των ιερών δεσμών του γάμου.

Το ευτυχές ζευγάρι, ενώπιον Θεού, συγγενών & φίλων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης & αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και χαράς στους παρευρισκόμενους. Δάκρυα χαράς που απρόκλητα κύλησαν στα πρόσωπα των γονιών, ενώ τα χαμόγελα και πειράγματα δε, περίσσεψαν στους φίλους…

Τα νυφικά στέφανα άλλαξαν ο πρώην Αντιδήμαρχος & νυν δημ. σύμβουλος κ. Γιώργος Τζιορτζιώτης, με τα της συζύγου του Βάνας, ενώ το ιερό μυστήριο τέλεσαν από κοινού οι ιερείς Νέστορας Ντούτσιας, Νεκτάριος Τσιώκος και Γεώργιος Τασούλας.

Με το πέρας του μυστηρίου, το ζεύγος δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Ονείρων Έπαυλις».

Και όπως μαθαίνουνε, καλύτερη στιγμή για τον γαμπρό, ήταν η έκπληξη που του επιφύλαξαν οι κολλητοί κοντά στα ξημερώματα, που δεν ήταν τίποτα άλλο από την απαγγελία του ύμνου του Ολυμπιακού σε ρυθμούς φλέγουσας κερκίδας τύπου «Καραϊσκάκη», με τον «Μαρινάκη» του Απόλλωνα Λυγαριάς να κλείνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο, την ωραιότερη στιγμή της ζωής του!!!

Ο Βαγγέλης & η Σταυρούλα με την αγάπη τους να τους ενώνει, ξεκινούν το κοινό τους ταξίδι με τις ευχές και του PyliNews.gr,  να τους συντροφεύουν, καθώς & “Βίον μακρόσυρτον & ανθόσπαρτον”!!!

Τέλος να αναφέρουμε πως μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του ζευγαριού, βρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, η βουλευτής ΝΔ Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και ο πρώην Υφ. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας.

Vag Stav (3)

Vag Stav (2)

Vag Stav (4)

Vag Stav (6)

Vag Stav (7)

Vag Stav (9)

Vag Stav (10)

Vag Stav (5)

Vag Stav (8)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…