prokat (1)

Ένα χρόνιο αίτημα του συνόλου των κυνηγών του Δ. Πύλης, από όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς έφτασε χθες στην Πύλη το οίκημα που θα φιλοξενήσει τους κυνηγούς του Δ. Πύλης, αποτελώντας το δικό τους «σπίτι».

Η πίεση των ανθρώπων του Συλλόγου προς τις τοπικές πολιτικές Αρχές & όχι μόνο, τα ευήκοα ώτα της δημοτικής Αρχής του Κώστα Μαράβα, που από το 2016 ακόμα παραχώρησε τον οικοπεδικό χώρο των 100 τ.μ., αλλά & την τήρηση της υπόσχεσης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στους Γόμφους, για την εύρεση χρηματοδότησης, έφεραν αποτέλεσμα και σύντομα οι κυνηγοί μας θα μετακομίσουν επιτέλους στο «σπίτι» τους[[.

Ο νέος χώρος των κυνηγών θα φιλοξενηθεί σε οικοπεδικό χώρο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την παλιά γεφυροπλάστιγγα και το Κτηνιατρείο Πύλης, με φόντο τον Ίταμο & θέα τον επιβλητικό Κόζιακα.

Η προκάτ κατασκευή 50τμ των νέων γραφείων του Συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην συμβαδίζει με τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα οικοδομικά προκάτ υλικά νέας τεχνολογίας, τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά στην εξοικονόμηση κόστους κατασκευής και ενέργειας, φιλικά προς το περιβάλλον, κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά δόμησης και σε υψηλό επίπεδο ποιότητας κατασκευής, που εξασφαλίζουν πληθώρα επιλογών κόστους και ενεργειακών απαιτήσεων.

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο αισθητικό αποτέλεσμα, με στοιχεία του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος με ιδιαίτερη ιστορική, πολεοδομική, αρχιτεκτονική, λαογραφική, και κοινωνική φυσιογνωμία που διαθέτει η συγκεκριμένη περιοχή της Πύλης, εξ ου και η εξ ολοκλήρου ξύλινη κατασκευή, φινλανδικού τύπου, τώρα μάλιστα που η συνορευόμενη παρόχθια περιοχή του Πορταϊκού, θα αναβαθμιστεί εκ βάθρων και θα αποκτήσει επιπλέον αισθητική και αξία, ασυναγώνιστου συγκριτικού πλεονεκτήματος στο Νομό & όχι μόνο!

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση από τους κυνηγούς  της ευρύτερης περιοχής του δικού τους χώρου, τονίζοντας πως πάντα ο Δήμος στέκεται αρωγός και δίπλα  στις προσπάθειες του Συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θαν. Μανούρας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Σκρέκα, ο οποίος υλοποίησε την υπόσχεσή του μεριμνώντας για την στέγαση των κυνηγών της Πύλης, όπως τον Δήμαρχο & την ΤΚ Πϋλης για την παραχώρηση του οικοπέδου, αλλά και την κατασκευαστική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στον βαθμό που της αναλογεί.

prokat (6)

prokat (5)

prokat (4)

prokat (3)

prokat (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …