Boutinas

Δόθηκε λύση από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μετά από παρέμβαση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα

Με νέα διορθωτική εγκύκλιο το Υπουργείο Τουρισμού, δίνει την δυνατότητα να λάβουν την έκτακτη επιδότηση και τα τουριστικά λεωφορεία των οποίων οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί προσωρινά από τα τουριστικά γραφεία-ιδιοκτήτες τους κατά το χρονικό διάστημα από 01/07/2020 έως 31/08/2020.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε μετά από παρέμβαση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, ο οποίος με επιστολή του στις 19/11/2020 στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ζητούσε να ενισχυθούν και τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει πινακίδες, αλλά λειτουργούσαν τα τουριστικά γραφεία στα οποία ανήκουν. Συγκεκριμένα με την Α.Π.: 18130/26-11-2020 (Α.Δ.Α.:ΩΤΙ6465ΧΘΟ-Ε72) εγκύκλιο του Υπουργού Τουρισμού ανοίγει ο δρόμος για να λάβουν την έκτακτη ενίσχυση όλα τα Τ.Λ.Δ.Χ., ακόμη και αυτά που είχαν καταθέσει πινακίδες το επίμαχο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2020.

«Ευχαριστώ δημόσια τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη καθώς και τους συνεργάτες του κ. Χαρά Πασχαλίδου και κ. Χρήστο Πετρέα για την άμεση ανταπόκριση και λήψη της συγκεκριμένης απόφασης ,η οποία αποτελεί σημαντικό βήμα στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων Δ.Χ. στη χώρα μας , σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία» δηλώνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας.

«Η αγαστή συνεργασία Περιφέρειας, Φορέων και Υπουργείων, υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού αποδεικνύεται περίτρανα και πάντα μέσα από συνέργειες μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα» προσθέτει ο κ. Μπουτίνας.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Κ. Πιερρακάκης: Χρεαζόμαστε 16.000 πληροφορικούς ετησίως και οι Σχολές παράγουν τους μισούς

Μόνο οι μισοί φοιτητές Πληροφορικής αποφοίτησαν την τελευταία επταετία-Ωστόσο οι επιχειρήσ…