IMG_20211218_171644

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας τις άγιες αυτές ημέρες, πρόσφερε είδη διατροφής σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα:

Στηρίξαμε την προσπάθεια του συναδέρφου και μέλους μας Θωμά Τζωρτζιώτη, «Χριστουγεννιάτικες Αγκαλιές » προσφέροντας από την πλευρά μας τρόφιμα, τα οποία συλλέγουν μαζί με την Άννα Μπέλτσιου και την εθελοντική ομάδα Act4V με σκοπό να δημιουργήσουν πακέτα αγάπης και σε συνεργασία με την Δ/ση Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων θα παραδοθούν, μέσω των σχολικών μονάδων της περιοχής, σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών.

Επίσης για μία ακόμα χρονιά, επισκεφτήκαμε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο στα Μ. Καλύβια Τρικάλων και προσφέραμε είδη διατροφής για την κάλυψη του χριστουγεννιάτικου γεύματος των φιλοξενουμένων στη δομή, με σκοπό οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι να νιώσουν ότι τους σκέπτονται και να χαρούν λόγω των ημερών.

Δυστυχώς και φέτος δεν υπήρχε η δυνατότητα προσωπικής επαφής, μεταβιβάσαμε όμως τις θερμές ευχές μας μέσω της υπεύθυνης του γηροκομείου, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου με την ελπίδα ότι θα είμαστε όλοι μαζί και υγιείς.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος                      ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος

IMG_20211223_104208 (1)

trikala-xristougenna-2021

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Το 5ο Γυμνάσιο προσεγγίζει τους τρικαλινούς δημιουργούς

Μια ξεχωριστή δράση διοργανώθηκε από το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων και παρουσιάστηκε στο Μουσείο…