2342343

Από την Πέμπτη 9/1 έως και την Τετάρτη 15/1 στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων, στον Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά σε δύο προβολές, στις 20:00 και στις 22:15  η ταινία «Μικρά πράγματα σαν κι αυτά». 

Η ταινία θα προβληθεί και τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων, στις 21:45, στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

facebook/Δήμος Τρικκαίων

Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 

ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ κοινωνική 98΄

Κωμόπολη Ρος της νοτιοανατολικής Ιρλανδίας, 1985. Ο Μπιλ Φέρλονγκ είναι ο τοπικός έμπορος κάρβουνων και πατέρας πέντε κοριτσιών, ο οποίος προμηθεύει και το τοπικό μοναστήρι. Ένα βράδυ θα βρει στην αποθήκη του μια έγκυο νεαρή κοπέλα να ξεπαγιάζει, κάτι το οποίο θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια σειρά από καλά κρυμμένα, επώδυνα μυστικά.

 ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Αληθινά περιστατικά εμπνέουν ένα χαμηλότονο δράμα χαρακτήρων με κοινωνική ευαισθησία, διηγηματική λιτότητα και καίριες ερμηνείες (βραβείο στο Φεστιβάλ Βερολίνου για την Έμιλι Γουότσον)». Χρ. Μήτσης αθηνόραμα.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Γροιλανδία: Οργή της Γαλλίας για τις δηλώσεις Τραμπ

(φωτό:ISTOCK) Εντείνονται οι αντιδράσεις χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά τις δηλώσεις Τρ…