ΓΑΤΣΙΑ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια ακόμη νέα κοπέλα, η Γεωργία Γάτσια  εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Σε δήλωσή της επισημαίνει σχετικά ..Εμπιστεύομαι τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, επικεφαλής της παράταξης μας και αποφάσισα να  ενταχθώ κι εγώ στην ομάδα του στηρίζοντας την προσπάθεια του αυτή. Μαζί θέτουμε νέους και υψηλούς στόχους , οι οποίοι είναι άμεσα υλοποιήσιμοι.

Συντάσσομαι κι εγώ μαζί τους σ’ αυτή τη προσπάθεια και σας καλώ όλους σε κοινή πορεία , ώστε  οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023  να αποτελέσουν  την απαρχή μια νέας εποχής που θα μας δώσει την δυνατότητα να αλλάξουμε τον τόπο μας και να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά θέλουμε και ονειρευόμαστε γι’ αυτόν

Γεωργία Γάτσια
Βιογραφικό σημείωμα

 Η Γεωργία Γάτσια  είναι 36 ετών και κατάγεται από τη Θεόπετρα Καλαμπάκας.

 Είναι απόφοιτη του τμήματος  Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώνοντας  τη φοίτησή της εισέρχεται στο Κρατικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής  Κατάρτισης «Πολιτιστικό» και συγκεκριμένα στην ειδικότητα Τεχνικός Διακόσμησης,  το οποίο και ολοκληρώνει με επιτυχία.

Είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο  «Ύστερη Αρχαιότητα – Βυζαντινή Ιστορία – Εκκλησιαστική Ιστορία»,  στον τομέα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. 

Η συνεχής ανάγκη της για επιμόρφωση και δια βίου μάθηση, την ωθούν στην συνέχεια στην εισαγωγή της στην Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα  στον τομέα της Διαχείρισης και  συντήρησης εκκλησιαστικών κειμηλίων. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων , στην Ειδική Αγωγή  στη Σχολική Ψυχολογία καθώς και στην Κυκλική Οικονομία (Ανακύκλωση).

Η επαγγελματική της  δραστηριότητα αφορά  κυρίως την απασχόλησή της σε ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης μας ως υπάλληλος υποδοχής και διαχείρισης κρατήσεων καθώς επίσης και ως υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης σε Κέντρο Εκπαίδευσης. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας ως υπάλληλος υποδοχής και διαχείρισης κρατήσεων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν μια πρόκληση, καθώς είναι η πρώτη φορά  που συμμετέχει  σ΄ αυτές,  θέλοντας  να προσθέσει κι αυτή το λιθαράκι της, συμμετέχοντας ενεργά  στα κοινά και δουλεύοντας συλλογικά με σκοπό την αναδιάρθρωση του χωριού της και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα. 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Από τα χωριά της Δ.Ε. Τυμφαίων ξεκίνησε η πασχαλινή περιοδεία του Δημάρχου Μετεώρων

Μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και ανταπόκριση της Δημοτικ…