paidiaselgeia-768x512

Διευθυντής σχολείου Πιερία: Ανατριχιαστική η καταγγελία 28χρονης σήμερα γυναίκας

Τον εφιάλτη που βίωνε επί χρόνια, αποκάλυψε 28χρονη, σήμερα, γυναίκα στην Πιερία. Κατέθεσε στις Αρχές τα όσα έζησε στην πιο τρυφερή ηλικία από τον άνθρωπο που έκτος από συγγενής της είναι και διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Πιερία. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον εισαγγελέα, ο θείος της ξεκινήσει να ασελγεί εις βάρος της από την ηλικία των εννέα ετών και συνέχισε έως το 14ο έτος της ηλικίας της.

Όλα συνέβαιναν στο σπίτι του 60χρονου, σήμερα, εκπαιδευτικού ο οποίος κατηγορείται για τρεις κακουργηματικές πράξεις, όπως ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Οι δικαστικές Αρχές μετά την καταγγελία της 28χρονης διέταξαν έρευνα στο σπίτι του 60χρονου. Εκεί, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ανάμεσα στα βίντεο και στις φωτογραφίες, βρέθηκαν και εικόνες με την ανήλικη τότε ανιψιά του. Ο εκπαιδευτικός βρισκόταν πολύ συχνά σε επαφή μαζί της. Οι γονείς της κοπέλας επισκέπτονταν το σπίτι της οικογένειας του δασκάλου τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που η ανήλικη φιλοξενήθηκε μόνη της στην οικεία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και η απολογία του στο εισαγγελέα ήταν μαραθώνια. Τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης της εξόδου από την Ελλάδα, την εμφάνιση του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και να την απαγόρευση της προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

Πηγή:flash.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…