koykoyloforos

Κυριολεκτικά με τα παντελόνια κάτω, μπροστά από έναν φορητό υπολογιστή έπιασε η αστυνομία τον 22χρονο διαρρήκτη Τζόναθαν Χοσέ Ρουίθ, ο οποίος μπήκε στο σπίτι που έμεναν τρεις φοιτήτριες για να το κλέψει αλλά τελικά κατέληξε να βλέπει πορνό μπροστά από έναν υπολογιστή.

 Όταν κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει γιατί ερχόταν η αστυνομία ειδοποιημένη από τον συναγερμό δεν πρόλαβε να… εξαφανίσει τα αποτυπώματα του. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν σπέρμα από εκεί που καθόταν, και με την μέθοδο του DNA τον ταυτοποίησαν καθότι ήταν παλιός γνώριμος των αρχών.

Το 2017 είχε καταδικαστεί για βανδαλισμό σε τουαλέτες σχολείου, αλλά και για κατοχή συσκευών γκράφιτι. Μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών, αλλά και σε 200 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής υπηρεσίας, όπου του ζητήθηκε να αφαιρέσει γκράφιτι.

Πριν καθίσει αναπαυτικά μπροστά από τον υπολογιστή για να δει πορνό, ο Τζόναθαν άνοιξε το ψυγείο και τα ντουλάπια, έφαγε μπισκοτάκια και ήπιε και γάλα. Στη συνέχεια πήγε στα υπνοδωμάτια των τριών κοριτσιών όπου πήρε πολλά εσώρουχα τους και γέμισε τις τσέπες του με αυτά.

 Σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν κλοπιμαία και χρυσαφικά που είχε πάρει από το σπίτι των κοριτσιών καθώς και τα εσώρουχα τους.
Πηγή:topontiki.gr
Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

«Στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Εξερευνώντας τους Νέους Ορίζοντες μέσω των Κοινωνικών Δικτύων»

«Στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Εξερευνώντας τους Νέους Ορίζοντες μέσω  των Κοινωνικώ…