dei-reymatos

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-01-2023

  1. Από ώρα 09:00 – 13:00 στο Παλαιομονάστηρο όχι το χωριό, στην Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας πίσω από και τα μονωτικά υλικά Παπανικολάου.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-01-2023

 

  • Από ώρα 08:00 – 13:00 στα Τρίκαλα: τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, μπετό Παπακώστας, Μηχανουργείο Μέρκαντας και βιολογικός καθαρισμός. 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-01-2023

 

  • Από ώρα 08:00 – 13:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό από Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ, οι βιοτεχνίες, Τζάκια Στεργιούλας, Κλωτσοτήρας, Ψύχος, Γκοργκόλης, Μπούσια, Μαγειρίας, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνλιες της περιοχής περιμετρικά αυτών.

 

Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:10 και από 12:50 – 13:00 το χωριό Μεγαλοχώρι, το εκκοκκιστήριο δεξιά και αριστερά δρόμου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, εργοστάσιο Κλίαφας, τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, ψυγεία Λαναρά, Σίδερα Γαλάνης,  Βαγγελοκώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, Μόκιας καθώς και Ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος, Ι. ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος. 

 

ΠΕΜΠΤΗ 26-01-2023

 

  • Από ώρα 08:00 – 12:00 στα Τρίκαλα στη Ε. Ο. Τρικάλων Λαρίσης αριστερά και δεξιά από το ύψος του Δέλτα Λαρίσης (φωτεινοί σηματοδότες) έως και πριν πίσω από εκπαιδευτήρια  Σακκά (κόμβο Μεγαλοχωρίου).

 

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και από 11:50 – 12:00 Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά του δρόμου προς Τρίκαλα έως Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού Μεγαλοχώρι περιμετρικά του γυμνασίου και έξοδος προς Λάρισα έως έπιπλα Κόκκας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Μεγαλοχωρίου έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, από Δέλτα Λαρίσης δεξιά και αριστερά έως Εβραϊκό Νεκροταφείο, Λεπτοκαρυά, οικ. Τρίκκη, Σωτήρα, Ράξα Αρδάνι, οικ. Χαϊδεμένη, Ρίζωμα, Πλάτανος, και δεξιά του δρόμου από κόμβο Καλαμπάκας προς Καλαμπάκα έως αντιπροσωπία Μανώλης

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στα Τρίκαλα  Ε.Ο. Καρδίτσης Τρικάλων από διασταύρωση Λόγγου έως κόμβο Καρδίτσης αριστερά και  αριστερά του περιφερειακού από κόμβο Καρδίτσης έως κόμβο Πύλης καθώς και το χωριό Δροσερό. 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…