KY Pylis (1)

Το Κέντρο Υγείας Πύλης, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 2:οο, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, για την 2η δόση του εμβολιασμού του και επί τη ευκαιρία, πραγματοποίησε & μια μίνι αυτοψία στους χώρους του ΚΥ, όπου ως γνωστόν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβαίνει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο κτίριο του Κ.Υ. Πύλης (επιφανείας 1.100 τ.μ. περίπου).

Η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων αφορά κυρίως στο εσωτερικό του κτιρίου και ειδικότερα στην επίλυση των προβλημάτων της υγρασίας, των εκτεταμένων φθορών των δαπέδων και της ομαλής λειτουργίας των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκαν & ξενάγησαν στους χώρους του ΚΥ Πύλης ο Δ/ντής του Κέντρου κ. Μιχάλης Βενιζέλος & ο Υπ/νος του εμβολιαστικού κέντρου κ. Ι. Κουτσονάσιος. Ο κ. Μιχαλάκης, ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία των εργασιών, δήλωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που αναβαθμίζει τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες φροντίδας στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, και χαρακτηριστικά ανέφερε πως…: «Αν και τα ΚΥ δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, εμείς θεωρήσαμε υποχρέωσή μας, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ΚΥ Πύλης».

Ο Αντιπεριφεριάρχης δεν παρέλειψε να αναφερθεί & στην σημαντικότητα των εμβολιασμών, για την ορθή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, για μια γρήγορη επαναφορά στη κανονικότητα.

Ικανοποιημένος με την πορεία των εργασιών δήλωσε και ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Βενιζέλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά, Αγοραστό, Σερέτη & ιδιαίτερα στον κ. Μιχαλάκη, για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου, που αφορά όχι μόνο στο σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δ. Πύλης, αλλά & των επισκεπτών που δέχεται ο Δήμος. Δεν παρέλειψε να εκθειάσει την προσπάθεια όλου του προσωπικού του ΚΥ, που συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην εύρυθμη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου, εξυπηρετώντας με τον πιο άψογο τρόπο τους πολίτες.

Με το πέρας της μινι αυτοψίας ο κ. Μιχαλάκης ανέμενε υπομονετικά στον χώρο αναμονής, την σειρά του για τον δικό του εμβολιασμό, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της αναπληρώτριας του εμβολιαστικού κέντρου, Γενικής Ιατρού κας Βέσελα Γιακίμοβα, λαμβάνοντας παράλληλα & τις σχετικές ιατρικές υποδείξεις, για την μετεμβολιαστική του πορεία.

KY Pylis (4)

KY Pylis (9)

KY Pylis (12)

KY Pylis (13)

KY Pylis (14)

KY Pylis (15)

KY Pylis (16)

KY Pylis (17)

KY Pylis (18)

KY Pylis (21)

KY Pylis (22)

KY Pylis (23)

KY Pylis (24)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…