troxaio belets (1) ant

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα ξανά μέσα σε ένα 24ωρο στο Παλαιομονάστηρο, με εμπλεκόμενο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και δύο επιβαίνοντες, τον 57χρονο οδηγό και την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα και περί τις 7:30 σήμερα το απόγευμα, το συγκεκριμένο ΙΧ, κινούμενο στην Επαρχιακή Οδό Μουζακίου – Τρικάλων, έχοντας πορεία προς τα  Τρίκαλα και στο σημείο της τελευταίας στροφής, που τελειώνει το «κατέβασμα» από Διασέλα, ο οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που εξετράπη της πορείας του και χτυπώντας σε παρακείμενο τοιχίο ανετράπη, με αποτέλεσμα να καταλήξει με την οροφή στο οδόστρωμα.

Οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το ΙΧ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Μουζακίου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στο ΓΝ Καρδίτσας, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΑΤ Πύλης.

troxaio belets (2)

troxaio belets (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…