EUROKINISSI

Στις προκλητικές δηλώσεις Σοϊλού απάντησε άμεσα ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει μαχητές του PKK στο Λαύριο. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών ότι η Ελλάδα είναι κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών είναι προκλητικές και δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Και αυτό το γνωρίζει ολόκληρη η Ευρώπη. Όπως γνωρίζει πολύ καλά, ότι η Τουρκία συνεχίζει και εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους , τους παράτυπους μετανάστες, όπως το έκανε και τον Μάρτιο του 2020, σπρώχνοντάς τους πολλές φορές βιαίως προς τα σύνορά μας, τα οποία είναι τα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία. Δεν θα το επιτρέψουμε. Υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας στο όνομα του Διεθνούς Δικαίου».

 Υπενθυμίζεται πως ο Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε προχωρήσει νωρίτερα σε δηλώσεις για την τρομοκρατία, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η Ελλάδα έχει ενεργοποιήσει το στρατόπεδο του Λαυρίου, το οποίο έχει τη σφραγίδα των ΗΕ, υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, εδώ και περίπου 7-8 μήνες».
Πηγή:thetoc.gr
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…