ropoto2-780x491

Άλλο ένα ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ροπωτό, επί του κατολισθέντος Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα, οικογένεια τουριστών επισκέφθηκε σήμερα το Ροπωτό με κύριο σκοπό του, να δει και βιώσει από κοντά το φαινόμενο της κατολίσθησης και το δέος που αυτή προκάλεσε, ιδιαίτερα στο σημείο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Η μητέρα με τα δύο της παιδιά, το ένα εξ αυτών μεταφερόταν από την ίδια σε «μάρσιπο», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθειά τους να βιώσουν από κοντά την απόκοσμη αίσθηση που δίνει η κλίση των 17 μοιρών που δίνει η κλίση του κατολισθέντος Ναού, εβρισκόμενος κάποιος εντός αυτού, η μητέρα στην προσπάθειά της να ελέγξει το άλλο της παιδάκι που είχε εντός Ναού, προφανώς γλίστρησε ή ζαλίστηκε και έπεσε μαζί με το παιδάκι που κουβαλούσε στο μάρσιπο.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους παρέλαβε μεταφέροντάς τους στο ΚΥ Πύλης, όπου τους έγινε ένας πρώτος έλεγχος και από εκεί μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις αρμόδιες αρχές, έχουν τεθεί απαγορευτικά όρια στα σημεία της κατολίσθησης, απ’ όπου μπορεί κάποιος να παρατηρήσει το φαινόμενο και ιδιαίτερα στον Ι. Ναό, που σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να υπερβεί, καθώς η περιοχή χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνη.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…