Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-14 152858

Συνεχίζεται η υλοποίηση έργων υποδομής σε όλο το Νομό, με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να υλοποιεί το σχεδιασμό που είχε καταρτίσει το προηγούμενο διάστημα.

Οι εργασίες είναι εντατικές και στα ορεινά του Δήμου Πύλης, όπου πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση από την Ελάτη μέχρι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης έθεσε στην πρώτη γραμμή τον ορεινό όγκο του Νομού, τόσο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της περιοχής, όσο και για την στήριξη του τουριστικού προϊόντος, καθώς στην περίοδο των εορτών, αλλά και ολόκληρο τον φετινό χειμώνα η περιοχή αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις ο Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «δεν σταματάμε ούτε λεπτό την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, που στον τομέα των υποδομών έχει να κάνει με την αποκατάσταση των καταστροφών από τις κακοκαιρίες, αλλά και την βελτίωσή τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης προχωρούμε σε σημαντικές ασφαλτοστρώσεις, ώστε να κάνουμε πιο άνετη την πρόσβαση στην περιοχή, την οποία το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες.

Είμαστε παρών με έργα και παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται, θέτοντας όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή τις ανάγκες των ανθρώπων και την βελτίωση των υποδομών».

image1

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …