υγεία_προσλήψεις_γιατροί_θέσεις_εργασίας_εοδυ

Οι αιτήσεις για 3.720 προσλήψεις για θέσεις εργασίας στην Υγεία στον 7Κ/2022 διαγωνισμό του ΑΣΕΠ «τρέχουν». Το Proson.gr παρουσιάζει αναλυτικά τα βήματα της αίτησης για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν.

 Σημειώνεται πως οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα διαρκέσουν για 3 χρόνια και αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, οι ειδικότητες που ζητούνται στον διαγωνισμό αφορούν αποκλειστικά προσωπικό των κλάδων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Νοσηλευτικής, όπως και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής. 

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων, οι οποίες θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο site του ΑΣΕΠ, θα είναι η 10η Οκτωβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων της προκήρυξης, πρέπει:

  1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ
  2. Να προμηθευτούν και να αναγράψουν στην αίτηση συμμετοχής παράβολο 3 ευρώ, το οποίο προμηθεύοντα μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό του ηλεκτρονικού παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Να σημειωθεί ότι για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) – Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

Να σημειωθεί ακόμα ότι λόγω του αριθμού των θέσεων και του μεγάλου όγκου του εποχικού προσωπικού που υπηρετεί στα Νοσοκομεία η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων.

Πηγή: Proson.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…