Agoarastos (1)

Οι ΔΕΕΠ της Θεσσαλίας προσκαλέσαμε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και τις διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών, να ενημερώσουν τους βουλευτές της ΝΔ της περιφέρειάς μας και έναν ευρύτερο αριθμό κομματικών στελεχών, από το σύνολο των οργανώσεών μας, για τον τρόπο διαχείρισης από την κυβέρνηση των πρόσφατων μεγάλων καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ΝΔ στέκεται πάντοτε στο πλευρό όσων συμπατριωτών μας δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της καταστροφής.

Στη σημερινή μας σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, οι υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Θανάσης Λιούτας, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Τσιάρας, Κατερίνα Παπακώστα, Γιώργος Κωτσός και Αριστοτέλης Σπάνιας

Μέσω τηλεδιάσκεψης μετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας, ο Βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Τσιάρας, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή και η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα.Ο Βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος απουσιάζει στις ΗΠΑ, εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του.

Στη σύσκεψη μετείχαν, επίσης, οι Γενικοί Γραμματείς του ΥπΑΑΤ Γιώργος Στρατάκος, Κώστας Μπαγινέτας και Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτης Χατζηνικολάου. Μετείχαν επίσης αυτοδιοικητικοί και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία του Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος στις δραματικές ώρες που ζήσαμε αγωνίσθηκε με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα τα οποία διέθετε για να περιορίσει το μέγεθος της καταστροφής. Αλλά και από την επομένη, χωριό χωριό και πόλη πόλη, βίωσε τον πόνο των συνανθρώπων μας και με τη δράση του πρόσφερε ελπίδα και κουράγιο στους πληγέντες για να ξεπεραστούν τα δύσκολα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Γι’ αυτό τρέφουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τον στηρίζουμε για την επανεκλογή του, γιατί η Θεσσαλία – ειδικά αυτές τις ώρες- χρειάζεται έναν άξιο και ικανό περιφερειάρχη όπως ο Κώστας Αγοραστός.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το σύνολο της κυβέρνησης. Ιδιαίτερα δε την ηγεσία του ΥπΑΑΤ που τον τελευταίο μήνα, έχοντας κάνει έδρα τη Λάρισα, βρίσκονται δίπλα στους παραγωγών μας στηρίζοντας τον αγώνα που κάνουν για ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία.

Οι Πρόεδροι Δ.Ε.Ε.Π.

Καρδίτσας, κ. Λάμπρος Τσιούκης 

Λάρισας, κ. Ηλίας Σουφλιάς

Μαγνησίας, κ. Νίκος Αθανασάκης 

Τρικάλων, κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος 

Agoarastos .0(1)

Agoarastos (7)

Agoarastos (6)

Agoarastos (5)

Agoarastos (4)

Agoarastos (3)

Agoarastos (2)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …