goneis

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφέρεια  Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και  το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Εργαστηρίου Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, με την επιστημονική – παιδαγωγική εποπτεία των Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε. Τρικάλων, συνδιοργανώνουν από το σχολικό έτος 2023-24 την Σχολή Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η Σχολή Γονέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μέσα από μηνιαίες δίωρες διαδραστικές συναντήσεις έχει σαν στόχο την ενημέρωση γονέων για την εφηβική υγεία, την ανάπτυξη, την συμπεριφορά των παιδιών και τις σχέσεις στην οικογένεια και στο σχολείο.

Η έναρξη των ομιλιών της Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09/11/2023, ώρα 18:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης» (Μετεώρων 57), ενώ οι υπόλοιπες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Πέμπτη  στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη»,  Καρδίτσης 1 (κτίριο παλαιών φυλακών Τρικάλων). 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…