POYEF

Τα περιστατικά αποπειρών απόδρασης κρατουμένων, πλέον δεν είναι λιγοστά. Ήδη σε ελάχιστες ημέρες μετράμε τρεις (3) απόπειρες απόδρασης, ευτυχώς όλες αποτυχημένες.

Η τελευταία από αυτές στις 23/12/2021 στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Λάρισας όπου κρατούμενος που μετήχθη εκτάκτως δηλώνοντας ασθενής και υποβασταζόμενος από πατερίτσες, ύστερα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων, «ω του θαύματος» πέταξε τις πατερίτσες προσπαθώντας ανεπιτυχώς να αποδράσει, καθώς συνελήφθη ύστερα από σύντομη καταδίωξη από τους υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Λάρισας, που είχαν και την ευθύνη της μεταγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω κρατούμενος, τις τελευταίες ημέρες μετήχθη τρεις φορές συνολικά στο εφημερεύων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις πατερίτσες προκειμένου να εξεταστεί, αφού κάθε φορά προφασιζόμενος είτε τραυματισμό στο κεφάλι, είτε τάσεις λιποθυμίας και ζαλάδας, επικαλούνταν κινητικά προβλήματα.

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.), εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Λάρισας για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και την υπηρεσιακή υπευθυνότητα που υπέδειξαν.

Οι Εξωτερικοί Φρουροί θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους το οποίο είναι συνυφασμένο με την διασφάλιση της τάξης και της ομαλότητας ως οφείλουν, τόσο στην κοινωνία όσο και τους εαυτούς τους.

Συνάδελφοι συγχαρητήρια..!!

ds

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…