Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνικάΑπό την Παναγιώτα Μανταλιά...Μήνυμα για την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας"

Από την Παναγιώτα Μανταλιά…Μήνυμα για την “Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας”

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Η ημέρα αυτή αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας αλλά και για την προσφορά της στη διατήρηση των οικογενειακών ηθών και εθίμων.

Πυλώνας σταθερότητας της οικογένειας παλεύει συνεχώς. Η μέρα σύμβολο των αγόνων, των θυσιών αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου. Ειδικά σήμερα, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, βλέπουμε τις γυναίκες μέσα από κακουχίες να βγαίνουν μπροστά για να σώσουν τα παιδιά τους από την κατάρα του πολέμου.

Αγέρωχες, δυναμικές αδιαφορούν για τα δύσκολα μπροστά στην σωτηρία των παιδιών τους.

Είθε να ζήσουμε όλοι σε έναν κόσμο ειρήνης όπου πόλεμος, βία και κακοποίηση δεν θα υπάρχουν ούτε ως πραγματικότητα, ούτε ως λέξεις σε κάποιο λεξικό.

ΜΑΝΤΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Msc, ΠΕ80

Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Μουζακίου

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα