ipa trik (1)

– Η Τοπική μας, ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε σειρά δράσεων με σκοπό την προσφορά σε συνανθρώπους μας, με πνεύμα εξωστρέφειας, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο των Ελλήνων αστυνομικών.

Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε το γηροκομείο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών προσφέροντας τον πασχαλινό οβελία για το γιορτινό τραπέζι των ηλικιωμένων, μαζί με τις θερμότερες ευχές μας.

Επίσης επισκεφτήκαμε τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στο Λιόπρασο Τρικάλων στον οποίο προκλήθηκαν μικροζημιές από τη σεισμική δόνηση του Μαρτίου, στηρίζοντας την προσπάθεια του εφημέριου και συναδέλφου μας Πατήρ-Αριστείδη, για την επισκευή του Ναού και τον καλλωπισμό του ενόψει του Πάσχα, προσφέροντας υλικά για τις εργασίες.

Τέλος, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Τοπικές Διοικήσεις της Θεσσαλίας (Λάρισας – Καρδίτσας – Μαγνησίας ) και του συντονιστή του Εθνικού Τμήματος για την Θεσσαλία κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, αλλά και την συμβολή και άλλων Τοπικών Διοικήσεων (Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης) παραδώσαμε στην συνάδερφο και συγγραφέα Δέσποινα ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ, παιδικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη του δημοτικού σχολείου Δαμασίου Λάρισας, το οποίο καταστράφηκε από τον σεισμό του Μαρτίου, στηρίζοντας την προσπάθεια της.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! .

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

  ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος                           ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος

ipa trik (2)

ipa trik (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Executive workshop για την Ευρωπαϊκή νομοθεσία CSRD και το νέο Eυρωπαϊκό Πρότυπο Εκθέσεων Βιωσιμότητας (ESRS)  διοργάνωσε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) 

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) πραγματοποίησε υψηλών προδιαγραφών Εxecutive Workshop με θέμα «C…