d45848d

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής του οδικού τμήματος, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλωναπό τον Ι/Κ Τερψιθέας (χ/θ 6+600) έως τον Α/Κ Ραχούλας (χ/θ 12+073), για το χρονικό διάστημα από 1-07-2024 έως και 19-11-2024.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις νεοκατασκευασθείσες παράπλευρες οδούς και σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…