Guliopoulos

Συνδημότες και συνδημότισσες γεια σας,

Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι ΓΚΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, εργάζομαι στο Ε.Κ.Α.Β. από το 2007 έως και σήμερα ως Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Είμαι παντρεμένος με  την Παλλαντζά Ιωάννα, εκπαιδευτικό και πατέρας δύο παιδιών. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα από δεκατριών ετών σε διάφορες δουλειές όπως σε ξυλουργεία, ως οδηγός πωλητής στην εταιρεία ΤΥΡΑΣ, στον οργανισμό βάμβακος ακόμη και πολλές φορές φορτώνοντας μπάλες άχυρο προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην.

Ως άνθρωπος αγαπούσα πάντα την σκληρή δουλειά, την αμεσότητα με τον κόσμο και την απόλυτη ειλικρίνεια.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συνδημοτών μου κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου και νυν Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», πιστεύοντας ότι ήρθε η καταλληλότερη στιγμή στη ζωή μου να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας που επέλεξα συνειδητά να μείνω και να μεγαλώσουν τα παιδιά μου, βάζοντας και εγώ ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας!!

Ζητώ τη στήριξη όλων των συνδημοτών με ταπεινότητα κοιτώντας τον καθένα στα μάτια υπόσχοντας ότι θα κάνω αυτό που έμαθα να κάνω από μικρό παιδί να δουλέψω σκληρά για την προκοπή του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

ΓΚΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…