dhmos Mouzakiou

Δημιουργία νέας άμισθης Αντιδημαρχίας στον Δήμο Μουζακίου

Νέος διοικητικός πυρήνας με αποκλειστικές αρμοδιότητες την πολιτική προστασία και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών, δημιουργήθηκε στο Δήμο Μουζακίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για τη νέα Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών, όπου (άμισθος) Αντιδήμαρχος ορίστηκε από το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Τρυφέρης, με θητεία από 22-09-2021 μέχρι 22-10-2022.

Με την υπ. αριθμό 246/22-09-2021 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A986%CE%95%CE%A9%CE%9A%CE%95-%CE%9C%CE%A39 Απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ:Ω86ΕΩΚΕ-ΜΣ9), στο νέο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της εν λόγω αντιδημαρχίας.

dimarxos_photo  Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», κατέδειξε με τον πιο δραματικό τρόπο την ανάγκη για άρτια οργάνωση του μηχανισμού αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων .

Είναι δε ολοφάνερο ότι η κλιματική αλλαγή και οι δυσμενείς συνέπειές της θα μας απασχολούν στο μέλλον ολοένα και πιο έντονα. Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν, πήραμε την απόφαση να συστήσουμε μια νέα Αντιδημαρχία  στο Δήμο μας, έχοντας ως κεντρικό στόχο να οργανώσουμε ένα αυτοτελές τμήμα πρόληψης και αντιμετώπισης κρίσεων προσαρμοσμένο στις καινούργιες απαιτήσεις που προέκυψαν στον τόπο μας.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο κ. Ηλίας Τρυφέρης θα ανταποκριθεί άριστα στο νέο ρόλο του, διότι είναι ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό στέλεχος, με τεράστια θέληση για προσφορά, ιδιαίτερες διοικητικές ικανότητες και ειδική εμπειρία στη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων σε πολύ δύσκολες, ή και απρόβλεπτες συνθήκες, λόγω της πολυετούς θητείας του σε κρίσιμα πόστα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Θα είμαστε όλοι δίπλα του όποτε μας χρειαστεί. Εξάλλου, στη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου, πιστεύουμε ακράδαντα ,χωρίς πολιτικές παρωπίδες ,πως μόνο με αλληλεγγύη και σκληρή συνεργατική δουλειά θα πετύχουμε τα ουσιαστικά αποτελέσματα που προσδοκούν από εμάς οι δημότες».

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …