Noname

Περιορίζονται σε ένα σημείο οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη που έχει εξαφανιστεί εδώ και 10 ημέρες από το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το iEidiseis, για ένα νέο πρόσωπο που ίσως γνωρίζει τι απέγινε ο 31χρονος Μπάμπης που έχει εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο κ. Καλλιακμάνης εμφανίστηκε σίγουρος πως πρόκειται για δολοφονία. Έδωσε και ένα νέο στοιχείο, σχετικά με τις έρευνες, λέγοντας πως πλέον περιορίζονται σε μία συγκεκριμένη περιοχή, όπου ήταν και το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου. Υπενθυμίσε, πως η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, όπως και η όλη η περιοχή των ερευνών εμφανίζει ιδιαίτερες δυσκολίες εξαιτίας της μορφολογίας της, καθιστώντας τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ιδιαίτερα απαιτητική.

 Ταυτόχρονα έδωσε και ακόμη ένα στοιχείο, σχετικά με πρόσωπο – «κλειδί», πέρα από τον κρεοπώλη, το οποίο ίσως γνωρίζει πού βρίσκεται και τι απέγινε ο 31χρονος. Δεν θέλησε να κατονομάσει το πρόσωπο, ωστόσο, ανέφερε πως γνώριζε τόσο τον Μπάμπη όσο και τον 50χρονο κρεοπώλη, που είναι και το τελευταίο άτομο που τον είδε εν ζωή.

Εθελοντές με drone και εκπαιδευμένα σκυλιά συμμετέχουν στις έρευνες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη καθώς οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές. Στην έρευνα συμμετέχουν επίσης ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone από την Αθήνα.

Χθες, Σάββατο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου από το Μεσολόγγι, συνεχίστηκαν κάτω από το νερό.

Συγκεκριμένα εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Ιδιώτης δύτης, μετά από εντολή της οικογένειας σε συνεργασία με τις Αρχές, ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν τις Αρχές στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης.

Πηγή:madata.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…