Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

Αίγιο: Σεσημασμένος και καταδικασμένος ο δήθεν «ιερέας» που καλούσε τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Ο άνδρας που συνελήφθη στην Αιγιαλεία για το «κάλεσμά» του σε «ένοπλη εξέγερση» με αφορμή τα Τέμπη, εμφανιζόταν ως… ιερέας.

Ο εν λόγω «ιερέας» καλούσε τον κόσμο να πάρει τα όπλα και να βγει στους δρόμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα είναι και… σεσημασμένος για παρόμοια περιστατικά, καθώς έχει καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο και αποφυλακίστηκε πέρυσι.

Στα βίντεο εμφανίζεται με ράσα και μούσι, ωστόσο η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τον έχει αποκηρύξει, διευκρινίζοντας ότι χρησιμοποιούσε παρανόμως τα σύμβολα της εκκλησίας.

Πηγή:.efimerida.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα