5169efa3-f2c0-4b47-b5f1-f06c59c4f466-768x576

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Μακρινίτσας, καθώς ένας νεαρός άνδρας είναι νεκρός μετά από άγριο αιματηρό επεισόδιο, ενώ η αδελφή του κυριολεκτικά χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 8 το βράδυ στο σπίτι του νέου άνδρα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Μακρινίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε και ο σύζυγος της γυναίκας που –άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο νέος άνδρας, περίπου 30 ετών, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα και κατέληξε επί τόπου.

Η αδελφή του φέρει πολύ σοβαρές μαχαιριές και είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ενώ αυτήν την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 30χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί και έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Αγιο Βλάσιο, αναζητώντας τον.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για το αιματηρό επεισόδιο.

Πηγή:crashonline.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…