Lugos (1)

Μετάλλιο για τον Γιάννη Λούγγο στο SUPER CUP της Θεσσαλονίκης

  Συνεχίζουν την αγωνιστική δράση οι Τρικαλινοί ποδηλάτες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο 30&31 Μαρτίου 4 ποδηλάτες μας από την αγωνιστική ακαδημία του συλλόγου συμμετείχαν  σε δύο ποδηλατικούς αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή διοργανώθηκε Αγώνας δρόμου σιρκουί (Criterium) στον Γέρακα Αττικής από την τοπική ομάδα Σ.Υ.Φ.Α.Γέρακα. 

 Στην κατηγορία Παμπαίδων συμμετείχε ο Χρήστος Ντίνας ο οποίος παρά την πτώση που είχε τερμάτισε στην 15η θέση.

 Στην κατηγορία Παίδων ο Παναγιώτης Σιδέρης τερμάτισε 10ος ενώ ο Αλέξανδρος Σιδέρης που αντιμετώπισε ελαφρά προβλήματα υγείας δεν ήταν σε θέση να τερματίσει τον αγώνα.

η ο ποδηλατικός σύλλογος “Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ” διοργάνωσε το 3ο  SUPER CUP ένας αγώνας ΜΤΒ με πολύ ανταγωνισμό. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Γιάννης Λούγγος συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα, καθώς την πρώτη ημέρα των αγώνων κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Την δεύτερη ημέρα τερμάτισε στην 4η θέση χάνοντας το μετάλλιο μετά από πτώση στα τελευταία 500 μέτρα. 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις συμμετοχές τους, αλλά και στους προπονητές της ομάδας μας (σε ακαδημία και αγωνιστική ομάδα) για την προσπάθεια τους και την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στην ομάδα.  

 Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθούν έμμεσα και όλη την ομάδα.
  Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την στήριξη τους  μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

Lugos (2)

Lugos (3)

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

FAME Lab (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ (Συστήματα σκίασης – τέντες)
VO2MAX (Καταφύγιο Κόζιακα)

  Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος, το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας: 

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ζαλαγκίτης Γιώργος (6945808377)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306)
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/
Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/
Email: [email protected]
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…