Lygaria (1)

Ένα πάρα πολύ ωραίο ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι εκ των φιλάθλων των δύο ομάδων, Λυγαριάς & Αγ. Οικουμενίου, βρέθηκαν στο γήπεδο της Μουριάς σήμερα το μεσημέρι, με τον γηπεδούχο Απόλλωνα, να καταφέρνει τελικά μια αγχωτική νίκη με τελικό σκορ 3-1, καθώς το παιχνίδι ξεκαθάρισε υπέρ του προς την λήξη του.

Και μπορεί το σκορ να δείχνει μια άνετη νίκη των γηπεδούχων, ωστόσο η συνολική εικόνα του αγώνα έδειξε πως ο Αγ. Οικουμένιος είναι αρκετά γερό καρύδι και δίκαια αγωνίζεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ένα ματς που είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις, πάθος και δίψα για καλό αποτέλεσμα κι από τις δυο ομάδες, με την Λυγαριά να κερδίζει τις εντυπώσεις στο α’ ημίχρονο, στο οποίο είχε και δύο δοκάρια, στο 8′ με το νεαρό Γάκη και στο 15′ με ωραία λόμπα του Κοθρά.

Παρά τον ασφυκτικό κλοιό της Λυγαριάς, οι φιλοξενούμενοι δεν κάμφθηκαν παρά στο 2ο ημίχρονο, όταν με το «Καλημέρα» ο Τσορλιανός στο 46′ άνοιξε το σκορ, σκορπώντας χαμόγελα στους γηπεδούχους.

Όμως ο σκληροτράχηλος Οικουμένιος δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και στο 79′ ισοφάρισε με τον Μαμάτσα, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και στο 60′ με τον Χαρχαντή, που έστειλε τη μπάλα αρκετά πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Ο Απόλλων όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη και με δύο γκολ στοπ 87′ με τον Αθανασίου και στις καθυστερήσεις με τον Οικονόμου, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, διπλώνοντας τις νίκες στην πρεμιέρα της Α’ και στον β’ όμιλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Λεωνίδα, διαμαρτυρόμενοι για κάποιες φάσεις στο παιχνίδι, για τις οποίες θεώρησαν ότι αδικήθηκαν εμφανώς.

Κόκκινη δέχτηκαν οι Γιάννης Μπλέτσας στο 75′ για σκληρό μαρκάρισμα & Βα. Λάμπρος, ύστερα από 2η κίτρινη.

Προπονητές

Λυγαριά: Νικ. Κακούσιος

Αγ. Οικουμένιος: Παν. Πέτσας

Διαιτητής: Λεωνίδας

Βοηθοί: Αλεξόπουλος/Μπαλάς

Lygaria (21)

Lygaria (20)

Lygaria (19)

Lygaria (18)

Lygaria (17)

Lygaria (16)

Lygaria (15)

Lygaria (14)

Lygaria (13)

Lygaria (11)

Lygaria (9)

Lygaria (8)

Lygaria (7)

Lygaria (6)

Lygaria (5)

Lygaria (4)

Lygaria (3)

Lygaria (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…