Adespota Fiki (1)

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μπροστά σε ένα σκληρό και αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το πρωί ιδιοκτήτης κουνεκλοτροφείου οικογενειακής παραγωγής στη Φήκη, όταν αντίκρισε κατασπαραγμένα τα κουνέλια του, από ομάδα σκύλων αποτελούμενη από δύο τρία σκυλιά, που  διαβιούν ως αδέσποτα στην περιοχή της Φήκης και σύμφωνα με τον άτυχο εκτροφέα, τα συγκεκριμένα σκυλιά, βρίσκονται όχι απλά  σε ημιάγρια, αλλά θα μπορούσε κάποιος  να πει ακόμα και σε άγρια κατάσταση, εκτός πολεοδομικού ιστού και σε κρυψώνες στους αγρούς τής εκεί περιοχής.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και των άτυχων ζώων, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το πρωί πριν τις  7:00  πήγε  από το οικόπεδό του που βρίσκεται στην άκρη του χωριού προς Ελευθεροχώρι, για την καθημερινή συνήθη εργασία, το τάισμα των ζωντανών που διατηρεί σε περιφραγμένο & σκεπαστό χώρο, όταν αντίκρισε τον όλεθρο.

Η μανία των σκύλων είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 35 «παχυνόμενων» κουνελιών, αλλά & 5 κυοφορούντων κουνεκλομητέρων. Οι σκύλοι αφού πρώτα κατέστρεψαν την εξωτερική περίφραξη του οικοπέδου από σίτα, στη συνέχεια το ίδιο έκαναν και με την συρμάτινη πόρτα του κτιρίου που στεγάζονταν τα κουνέλια και καταστρέφοντας και τα συρμάτινα κλουβιά, ξεδίπλωσαν τα άγρια ένστικτά τους, σπέρνοντας τον όλεθρο.

Δυστυχώς ένα φαινόμενο, που για πολλοστή φορά θα πούμε πως ο ηθικός αυτουργός δεν είναι τα δύσμοιρα ζώα που το μόνο που  ζητούν είναι να ικανοποιήσουν την πιο πολύτιμη φυσική τους ανάγκη, την πείνα τους, αλλά κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω του ξεδιάντροπου «ωχαδερφισμού» τους  και της προκλητικής, ακατάσχετης και αδικαιολόγητης ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ τους, μετατρέπουν τον πιο πιστό, πολύτιμο και αγαπητό σύντροφο του ανθρώπου, τον ΣΚΥΛΟ, σε φονικό όπλο.

Εάν τέτοιου είδους άνθρωποι δεν εκλείψουν κι αν από πλευράς Πολιτείας ο πέλεκυς δεν πέσει βαρύς, ΔΣΤΥΧΩΣ το  φαινόμενο των ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ δεν θα εκλείψει ποτέ, για αυτήν την χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό!

Adespota Fiki (3)

Adespota Fiki (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…