Arxiki

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, έλαβε χώρα στα Στουρναραίικα χθες Σάββατο βράδυ, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε & η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην πλατεία του χωριού. Εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης με την συνεργασία της Τ.Κ.  και του Δημοτικού Σχολείου Στουρναραίικων.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης, είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ζεστά αν και κάνει αρκετό κρύο απόψε εδώ στο όμορφο χωριό σας, στην πατρίδα του οπλαρχηγού Νικολάου Στουρνάρη, που σκοτώθηκε στην έξοδο του Μεσολογγίου.

Είμαστε εδώ απόψε για να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε και εμείς με τον Χριστό.

Σαν Δήμος Πύλης, σαν δημοτική Αρχή & σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες, προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Γιατί αν η έδρα του Δήμου η Πύλη είναι η καρδιά του Δήμου μας, όλες οι Τοπικές Κοινότητες είναι οι αρτηρίες που δίνουν το αίμα τους για να παραμένει ζωντανός ο Δήμος μας.

Και αυτές οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων έχουν στο επίκεντρο  τα παιδιά. Φίλες και φίλοι, σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπο  μας να νοιώσει μόνος του.

Σαν Δήμος Πύλης κάνουμε ότι μπορούμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση σήμερα. Επιτρέψτε μου επίσης να σας μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα για «Καλό Μήνα και Καλές Γιορτές», καθώς μία μικροεπέμβαση στο γόνατο δεν του επέτρεψε να βρίσκεται απόψε κοντά σας.

Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Αγάπη.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Στουρναραίικων κας Γεωργίας Λαμπρογιώργου, η οποία με τη σειρά της καλωσόρισε όλους παραβρισκόμενους, ευχόμενη «Καλά Χριστούγεννα».

Στην συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του Δέντρου από τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Τζιορτζιώτη εν μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό, δίνοντας έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στην όλη γιορτή.

Κατόπιν ήταν η σειρά των παιδιών του Δημοτικού  Σχολείου, τα οποία τραγούδησαν τα κάλαντα & άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό την καθοδήγηση  της κας Μαρίας Καλύβα. Τέλος προσφέρθηκαν δώρα & γλυκά στα παιδιά και σε όλους.

Εκτός των προαναφερόμενων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Πολ. Προστασίας κ. Σωτήρης Αγγέλης, , Καθαριότητας  κα Λαμπρινή Οικονόμου,  καθώς & οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Αναγνώστου & Κων/νος Κρούπης.

Stournareika (1)

Stournareika (2)

Stournareika (3)

Stournareika (4)

Stournareika (5)

Stournareika (6)

Stournareika (7)

Stournareika (9)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …