eidomeni copy

Επεισόδια με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης έλαβαν χώρα στην Ειδομένη, όταν η αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους «πρόσφυγες» που επιχείρησαν να μετακινήσουν ένα βαγόνι προς την πλευρά τους.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης, 200 περίπου «πρόσφυγες» κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το σημείο που βρίσκονταν δύο κλούβες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να μετακινήσουν εκεί ένα βαγόνι.

Οι αστυνομικοί τότε επενέβησαν και επιτέθηκαν με βόμβες κρότους λάμψης και δακρυγόνα, ενώ οι πρόσφυγες απάντησαν πετώντας πέτρες.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη, ενώ υπάρχουν αναφορές πως στόχος της επιχείρησης δεν ήταν η απελευθέρωση των σιδηροδρομικών γραμμών.

Πηγή:voicenews.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Έγγραφη απάντηση, ζητούν από Κουρέτα, Μιχαλάκης, Μπάρδας, Χατζηγάκη, για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων

Ερώτηση Μιχαλάκη, Μπάρδα και Χατζηγάκη για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων Έγγραφη απ…