ktinotrofia
  • Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 8 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά

Ημερίδα για την κτηνοτροφία τις προοπτικές και τα προβλήματα που την απασχολούν θα διοργανώσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά, με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων Παλαμά & Ευρύτερης Περιοχής και την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων & Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά  έχει ως θέμα : « Προοπτικές και Προβλήματα στην Κτηνοτροφία »

Στην ημερίδα έχουν κληθεί ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κόκκαλης, οι Βουλευτές του Νομού μας, ειδικοί επιστήμονες καθώς και τα συλλογικά σχήματα των κτηνοτρόφων.

Την πρόσκληση υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου,ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά & Ευρύτερης Περιοχής  κ. Πατούνης Φώτης και  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων & Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παλάσκας Νικόλαος.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…