karolina-kalfa

Σοκ προκαλεί από την Κυριακή η είδηση ότι η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα βρήκε φριχτό θάνατο από φωτιά στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» η φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τσιγάρο.

Κατά τα πρώτα στοιχεία από το δημοσίευμα, που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πιθανολογείται ότι η γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, πρώτα σε κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.

Να σημειωθεί ότι και η μητέρα της, 76 ετών, μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη, από τις αναθυμιάσεις, στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού και εισέπνευσε μικρότερη ποσότητα αερίων.

Εντωμεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

 iefimerida.gr 

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Έγγραφη απάντηση, ζητούν από Κουρέτα, Μιχαλάκης, Μπάρδας, Χατζηγάκη, για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων

Ερώτηση Μιχαλάκη, Μπάρδα και Χατζηγάκη για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων Έγγραφη απ…