Peiraiws (2)

«Μίνι» σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 25/1 στις 10:πμ στο Δημ. Κατάστημα Πύλης, παρουσία του Περιφερειακού Δ/ντή της Πειραιώς κ. Αναστ. Νέτα, του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, Αντιδημάρχων & διευθυντικών στελεχών Υπηρεσιών του Δήμου, ύστερα από την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Τράπεζας να καταργήσει το Υποκατάστημά της στην Πύλη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που η δημ. Αρχή έχει αναλάβει, στο πλευρό της οποίας έχουν τεθεί εξ αρχής όλοι φορείς της πόλης & του Νομού, η πολιτική ηγεσία αυτού, καθώς & σύσσωμων των πολιτών του Δήμου, αρχικά με το έκτακτο Δ.Σ. της Δευτέρας 22/1 & την έκδοση ψηφίσματος & κατόπιν την επίσκεψη της επιτροπής με επικεφαλής τον Δήμαρχο, στο γραφείο του κ. Νέτα στη Λάρισα, για την επίδοση του φακέλου με τις αποφάσεις του Δ.Σ. & του ψηφίσματος.

Βγαίνοντας από την σύσκεψη ο κ. Νέτας δήλωσε ότι το όλο θέμα θα επανεξετασθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ/σης της Τραπέζης.

Στην σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθ. Κωστάκης, Σ. Αγγέλης & κα Λ. Οικονόμου, Δ/ντής Οικ/κών & Δ/κών Υπηρεσιών κ. Παν. Τσαχρήστος, ο Προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών κ. Θαν. Κανέλλας, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ κ. Κ. Τσιόλας, καθώς & ο πρώην Δήμαρχος Πύλης κ. Μιχ. Τσιούτσιας.

Peiraiws (3) Peiraiws (4)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…